top of page

PRIVACY BELEID

Als onze klanten niet gelukkig zijn, dan zijn wij ook niet gelukkig! Om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd een positieve ervaring beleven bij Milou, hebben we een genereus, eerlijk en transparant winkelbeleid ontworpen. Lees het volgende gedeelte door voor meer informatie over hoe we de beste klantervaring bieden voor onze trouwe klanten. Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt.

Dit privacy beleid werd opgesteld door:

Milou by Nena
Sam Smedts
Churchilllaan 307, 2900 Schoten, België
miloubynena@gmail.com
+32(0)485 638 066
BTW BE 0736.317.595

Milou by Nena geeft veel om uw privacy. Wij verzamelen dan ook alleen persoonsgegevens die we nodig hebben om met u te communiceren en om uw bestelling te kunnen verwerken en verzenden. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacy beleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Milou by Nena. U dient zich ervan bewust te zijn dat Milou by Nena niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 03/04/2021. Met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.  

Welke gegevens verzamelen we van u?

  • Voornaam en familienaam

  • Adres

  • E-mailadres

  • Telefoonnummer of gsm-nummer

  • Bankrekeningnummer

Deze informatie heeft u ons zelf meegedeeld door een aankoop in onze webshop, het aanmaken van een klantenaccount, het invullen van het contactformulier op de website, het sturen van berichten via social media of het contacteren via e-mail.

Met wie delen wij uw gegevens?

Sommige gegevens delen wij met andere partijen. Uiteraard met als enig doel uw order te verwerken en met u te communiceren.

  • Wix

Onze webshop is ontwikkeld met software van Wix. Gegevens die u invult bij het plaatsen van een bestelling of het versturen van een bericht via miloubynena.be, worden opgeslagen op de beveiligde server van Wix. Wix zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

  • Betaaldiensten

Voor het verwerken van betalingen maken wij gebruik van diverse diensten, zoals: onze bank Belfius en Stripe voor het innen van Bancontact, PayPal, iDEAL en Visa.

  • Bpost

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van bpost voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens (NAW-gegevens) met bpost delen. Bpost gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat bpost onderaannemers inschakelt, stelt bpost uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

  • GoogleAnalytics

Wij maken gebruik van GoogleAnalytics om de statistieken van de website bij te houden.

  • Gmail

Wij maken voor ons regulier zakelijk e-mailverkeer gebruik van de diensten van Gmail. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Gmail heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

  • Cookies

Bepaalde gegevens worden verzameld via cookies. Een “cookie” is een klein bestand uitgezonden door de server van de website en geplaatst op de harde schijf van de computer van de gebruiker. Cookies worden dus gebruikt om bepaalde zaken te 'onthouden' terwijl u over het internet surft. Door het gebruik van onze webshop gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Als u liever geen cookies wilt dan kan u uw browser zo instellen dat er geen cookies geplaatst worden. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw internetbrowser. Het kan dan uiteraard wel zo zijn dat de website niet meer werkt zoals u verwacht.

 

Bewaring van de gegevens:

Alle persoonsgegevens worden bewaard voor een periode die niet langer dan strikt nodig is om de diensten te leveren door Milou by Nena. De persoonsgegevens van zakelijke contacten zullen bewaard blijven zolang de zakenrelatie loopt. Deze contacten zijn op de hoogte van het privacy beleid en kunnen ten alle tijde aangeven dat zij verwijderd willen worden uit de database.

Recht op inzage, aanpassing of verwijdering van gegevens:

U heeft als klant altijd het recht om een verzoek in te dienen voor het verwijderen, aanpassen of inzien van uw eigen gegevens. Dit verzoek kan u indienen via miloubynena@gmail.com.

De gebruiker is geheel vrij om zijn persoonsgegevens mee te delen. Hij dient wel te weten dat bepaalde diensten geweigerd kunnen worden indien hij zijn persoonsgegevens niet invult op het bestelformulier en dat hij als enige verantwoordelijk is voor de juistheid van de gegevens die hij meedeelt.

Hij kan zich echter niet verzetten tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens indien deze verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van de contractuele verplichtingen.

U beschikt eveneens over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacycommissie (https://www.privacycommission.be/nl). Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32(0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail: commission@privacycommission.be

Veranderingen:

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback:

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kan u contact opnemen:

Milou by Nena
Sam Smedts
Churchilllaan 307, 2900 Schoten, België
miloubynena@gmail.com
+32(0)485 638 066

bottom of page