top of page
pexels-photo-305821.jpeg

OVER MILOU BY NENA

Hey iedereen! 


Wij zijn Sam en Nena, de gezichten achter Milou by Nena. In 2018 startten wij Milou by Nena samen op als een hobby. Sam was nog volop bezig met zijn studie productontwikkeling en begon zich te verdiepen in 3D printen. Naarmate hij het 3D printen beter onder de knie kreeg, ontstond het idee om juwelen te 3D printen. Onze hobby’s, interesse in mode en interesse in techniek, bleken perfect te combineren. Onze juwelen hadden succes bij familie en vrienden en dus was het opstarten van een Etsy shop een logische volgende stap. Tussen het werken door spendeerden we tijd aan het ontwerpen van nieuwe collecties en lieten we Milou stilletjes groeien.


Maart 2020, de lockdown. De verveling sloeg toe bij mij en ik bestelde een DIY box polymeer klei juwelen maken. Wat was dat een goede beslissing! Bezig zijn met klei haalt de creatieve ziel in mij naar boven en ontspant mij volledig. Sindsdien gaat er geen weekend meer voorbij dat ik de klei niet bovenhaal. 

Milou by Nena staat sinds kort dus niet enkel meer voor 3D geprinte juwelen, maar ook voor polymeer klei juwelen. Het is onze ambitie om Milou by Nena groter te maken en daar is het opstarten van deze webshop een hele grote stap in. Laat ons zeker weten wat je ervan vindt!

Veel shopplezier!

Sam & Nena

bottom of page