top of page
pexels-photo-305821.jpeg

OVER MILOU BY NENA

Hey iedereen! 


Wij zijn Sam en Nena, de gezichten achter Milou by Nena. In 2018 startten wij Milou by Nena samen op als een hobby. Sam was nog volop bezig met zijn studie productontwikkeling en begon zich te verdiepen in 3D printen. Naarmate hij het 3D printen beter onder de knie kreeg, ontstond het idee om juwelen te 3D printen. Onze hobby’s, interesse in mode en interesse in techniek, bleken perfect te combineren. Onze juwelen hadden succes bij familie en vrienden en dus was het opstarten van een Etsy shop een logische volgende stap. Tussen het werken door spendeerden we tijd aan het ontwerpen van nieuwe collecties en lieten we Milou by Nena stilletjes groeien.


Maart 2020, de lockdown. De verveling sloeg toe bij mij en ik bestelde een DIY box polymeer klei juwelen maken. Wat was dat een goede beslissing! Bezig zijn met klei haalt de creatieve ziel in mij naar boven en ontspant mij volledig. Sindsdien gaat er geen weekend meer voorbij dat ik de klei niet bovenhaal.

 

Sinds kort breidden we ons aanbod nog een beetje uit. Je vindt  vanaf nu ook een kleine collectie decoratie op de webshop. De deco items zijn gemaakt van jesmonite. Dit is een duurzaam materiaal, gemaakt van een op waterbasis gedragen composiet. 

Milou by Nena staat dus niet enkel meer voor 3D geprinte en polymeer klei juwelen, maar ook voor handgemaakte decoratie. Snuister rond op de webshop en laat ons zeker weten wat je ervan vindt!

Veel shopplezier!

Sam & Nena

bottom of page